Aprilie - George Topârceanu

Aprilie - George Topârceanu

Craciun Poster

Craciun Poster

Ion november 2014 trip to Movdova

Ion november 2014 trip to Movdova

Servicii Consulare la Dublin 28 Noiembrie 2014

Servicii Consulare la Dublin 28 Noiembrie 2014

Alegeri Parlamentare în Republica Moldova 2014 - Dublin

Alegeri Parlamentare în Republica Moldova 2014 - Dublin

Manifestatia de sustinere a Unirii - Dublin 12.10.2014

Limba Română sărbătorită la Dublin

Limba Română sărbătorită la Dublin

Limba Noastra cea Romana

Nistru Uneste Moldova

Aalsa Club

Spectacol Guguţă

blue air

blue air

Friday, November 26, 2010

Vin-o la VOT !

Iata-ne ajunsi iar in prag de alegeri. Cineva din voi poate ca zice “iar alegeri”, Da, iar alegeri, e ca la scoala cind ai de rezolvat o problema trebuie s-o rezolvi de atitea ori pina obtii rezultatul corect altfel primesti o nota rea, asa se intimpla si in Moldova, incepind cu anii 90 tot incercam sa rezolvam ecuatia “Statul Republica Moldova” si de fiecare data tot gresim, in loc sa ajungem la un rezultat bun noi ne scufundam mai tare si ne trezim cu mai multe necunoscute. Cred ca a venit timpul sa punem capul in miscare atunci cind luam buletinul de vot, sa chibzuim bine si sa fim constienti de faptul ca votul nostru inseamna viitorul tarii si felul in care vom trai anii care urmeaza.

La Dublin va fi deschisa o sectie de votare, suntem obligati sa participam la alegeri deoarece avem o datorie sfinta fata de tara in care ne-am nascut si am copilarit, fata de meleagurile unde am facut primii pasi, unde am rostit pentru prima data cuvintul mama, fata de localitatea unde am mers in clasa intii si desigur fata de tot ceea ce inseamna bastina.

Comunistii ne-au deportat peste hotare si au creat asa conditii de trai in tara ca sa nu mai vrem sa ne intoarcem veaodata, trebuie sa votam impotriva comunistilor doar astfel vom scapa de saracia in care ne-au adus cei opt ani de guvernare voronista.

Ziua de 28 noiembrie 2010 este foarte importanta, pentru ca in dependenta de numarul mandatelor obtinute in parlament asa se va inclina balanta in urmatorii ani de guvernare leberalo-democratica sau comunisto-criminala.

Tu esti acela care decizi, trebuie sa decizi corect si responsabil.

Alege schimbarea si ea va veni. Buletinul de vot te asteapta, este dreptul tau de a alege.

1 comment:

  1. multumiri celor ce s-au prezentat la vot,de fapt e datoria fiecaruia.mult mai multe multumiri pentru cei ce au facut tot posibilul ca sa avem sectie de vot la dublin,si multumiri celor ce si-au sacrificat o zi intreaga de duminica ca sa fie in comisia electorala . schimbarea incepe de la fiecare din noi in parte.

    ReplyDelete