Aprilie - George Topârceanu

Aprilie - George Topârceanu

Craciun Poster

Craciun Poster

Ion november 2014 trip to Movdova

Ion november 2014 trip to Movdova

Servicii Consulare la Dublin 28 Noiembrie 2014

Servicii Consulare la Dublin 28 Noiembrie 2014

Alegeri Parlamentare în Republica Moldova 2014 - Dublin

Alegeri Parlamentare în Republica Moldova 2014 - Dublin

Manifestatia de sustinere a Unirii - Dublin 12.10.2014

Limba Română sărbătorită la Dublin

Limba Română sărbătorită la Dublin

Limba Noastra cea Romana

Nistru Uneste Moldova

Aalsa Club

Spectacol Guguţă

blue air

blue air

Thursday, November 25, 2010

daca nu mergeti la vot ... http://www.youtube.com/user/alegerimd#p/c/B8D6CD2CD0ED2367/1/uOLpsOEF6pQ

Sectia de votare pentru alegerile parlamentare din 28 noiembrie sa va afla pe adresa:Ballsbridge Inn (fostul Jury's), Pembroke Road, Dublin 4, Dublin. Daca folositi transportul public mergeti cu autobusele 4, 5, 7, 7A, 8, 18, 45, 47. Actele de identitate, în baza cărora se va vota, sunt: paşaportul (nu conteaza daca este expirat) cetăţeanului Republicii Moldova pentru intrare/ieşire din ţară, sau livretul de marinar (militar).



6 comments:

  1. Stimati administratori ai site-ului, de ce nu inserati adresa EXACTA SI CORECTA??!!! Pe harta ce o dati pe site, nu se vede Pembroke Road. Si apoi acest hotel nu are numar? De ce nu inserati Strada si Numarul cum e normal, astfel ca adresa sa poata fi lesne gasita pe site si pe navigator? Daca iei pe google "Ballsbridge Inn (fostul Jury's), Pembroke Road, Dublin 4, Dublin" asa cum dati voi, iti apare naiba stie ce! Nu poti nici naviga pe aceasta harta ca sa-ti dai seama in ce regiune a Dublinului te afli.

    ReplyDelete
  2. Stimate anonymous, eu sunt de parere ca daca este dorinta gasesti acest loc si cred ca pe harta care am postat-o se vede clar unde se afla. Oricum nu poti sa-i multumesti pe toti, ce am vrut sa intreb ce ati facut dvs ca sa avem sectie de vot in Irlanda? sau numai va place sa va plangeti ca aia nu e bine sau ailalta e facuta prost. Implicati-va si solutionati problemele nu doar veniti cu pretentii. Poate vreti sa si votez in locul d-voatra? faceti un mic efort si deschideti harta orasului si veti gasi hotelul, este la intersectia Pembroke Rd cu Northumberland Rd si Lansdowne Rd. O zi buna.

    ReplyDelete
  3. la ce ora se deschide sectia de votare (multi lucreaza si e bine de stiut)? numarul acestui hotel? dati-ne mai multa info !!!!!!!!!!!!!

    ReplyDelete
  4. sectia de votare se deschide la ora 7:00 si va fi deschisa pe parcursul zilei pina la ora 21:00,ora locala.si easte o adresa foarte usor de gasit,punct de reper o puteti folosi Ambasada Americii.mai multa informatie dacat atat aveti pe pagina http://www.voteaza.md/.este absolut raspuns la orice intrebare.sper sa fi adus Moldovei un vot impotriva comunismului.o zi buna

    ReplyDelete
  5. apropo-pentru toti cei care sunt ilegali,ar avea dorinta mare sa-si indeplineasca datoria fata de tara, neam si parinti,dar le e frica de politie,vreau sa va spun ca la toate manifestarile organizate de Comunitate nu a fost zare de politist,asa ca nu va fie frica si intr-un ceas bun.
    p.s.puteti vota chiar daca aveti pasaportul expirat,dar nu si cu buletinul

    ReplyDelete
  6. orice informatie necesara cu privire la alegeri o gasiti pe pagina www.voteaza.md

    ReplyDelete